Ակնարկ

Այս ինտերֆեյսը թույլ է տալիս Ձեզ միացնել կամ անջատել մոխրագույն ցուցակավորումը ձեր հաշվի յուրաքանչյուր տիրույթի համար: Greylisting-ը պաշտպանում է էլեկտրոնային փոստի օգտատերերին սպամից։ Երբ դուք միացնում եք մոխրագույն ցուցակավորումը, փոստային սերվերը ժամանակավորապես կմերժի ուղարկողի ցանկացած նամակ, որը սերվերը չի ճանաչում: Եթե էլեկտրոնային փոստը օրինական է, ապա այն ուղարկած սերվերը հետաձգումից հետո կփորձի կրկին ուղարկել նամակը։ Հետո բավարար ժամանակ, սերվերը կընդունի նամակ.

Մոխրագույն ցուցակը նույնականացնում է մուտքային նամակները եռյակներով։ Եռյակը երեք տվյալների հավաքածու է՝ IP հասցեն, ուղարկողի հասցեն եւ ստացողի հասցեն։ Հետաձգելով անհայտ եռյակները՝ մոխրագույն ցուցակը ֆիլտրում է սպամը եւ թույլ է տալիս օրինական էլեկտրոնային փոստին երկրորդ հնարավորություն անցնել։

Greylisting-ը հետաձգում է էլեկտրոնային փոստը 5 րոպեով ըստ լռելյայնի: Այնուամենայնիվ, ձեր հոսթինգ պրովայդերը կարող է փոխել այս կարգավորումը: Կապվեք ձեր հոսթինգ մատակարարի հետ՝ ձեր սերվերի հատուկ մոխրագույն կազմաձեւի մասին լրացուցիչ տեղեկությունների համար:

Հոսթինգ պրովայդերները կարող են կարգավորել ձեր հաշվի greylisting պարամետրերը WHM-ի Greylisting ինտերֆեյսում (WHM» տուն » Էլ. փոստ » Greylisting): Դուք կարող եք դիտել նամակի առաքման կարգավիճակը cPanel-ի Track Delivery ինտերֆեյսում (cPanel » տուն » Email » Հետեւել առաքման):

Կարեւոր.

Այս հատկությունը հայտնվում է միայն այն դեպքում, եթե երկուսն էլ ճշմարիտ են.

  • Ձեր հոսթինգ պրովայդերը կամ համակարգի ադմինիստրատորը միացրեց Configure Greylisting առանձնահատկությունը WHM-ի Feature Manager ինտերֆեյսում (WHM » Գլխավոր էջ » Փաթեթներ » Feature Manager):
  • Ձեր հոսթինգ պրովայդերը կամ համակարգի ադմինիստրատորը միացրեց cPanel Greylisting Daemon ծառայությունը WHM-ի Service Manager ինտերֆեյսում (WHM » Home » Service Configuration » Service Manager):

Թույլատրել կամ անջատել Greylisting-ը

Տիրույթում Greylisting-ը միացնելու կամ անջատելու համար կատարեք հետեւյալ քայլերը.

  1. Ցանկում տեղակայեք տիրույթը կամ մուտքագրեք դոմեյնի անունը Որոնել տեքստային վանդակում:
  2. Սեղմեք / անջատեք Greylisting- ը միացնելու կամ անջատելու համար:

Ձեր հաշվի բոլոր տիրույթների համար Greylisting-ը միացնելու կամ անջատելու համար սեղմեք փոխանցման պատկերակը (Gear պատկերակ) եւ ընտրեք Միացնել բոլորը կամ Անջատել բոլորը:

Այս պատասխանը օգտակար էր՞: 0 Օգտատերերը գտել են սա օգտակար (0 Քվեներ)